A gyerekek nagy örömére

Bizonyára nem én vagyok az egyetlen szülő, akinek amióta megszülettek a gyerekei folyamatos küzdelmei vannak a félelmeivel. Én hajlamos vagyok akkor is parázni, hogy ha az ég egyadta világon semmi probléma nincsen, de mondjuk lehetősége van hogy elromoljon bármi, ami aztán feloldhatatlan nehézséget ad a család számára. Ilyen például a gázszerelés nehézsége. Bizonyára mindenki tart attól egy kisgyerekkel együtt, főleg hogy ha még a meleg vizet is a gázkazán szolgáltatja, hogy egyszer csak elromlik a készülék és ott marad a gyerekekkel együtt a hidegben. Én iszonyatosan félek és féltem ettől, és sajnos be is vonzottam, mert ezen a télen a poklok poklát éltem át a gázszerelő keresés feladata és annak minden nehézsége miatt.

Nyilván télen minden gázszerelő nagyon el van foglalva, iszonyatosan sok munkájuk tud összegyűlni, és ahol nem működik a rendszer ott nyilván mindenkinek nagyon gyorsan és szinte azonnal lenne szüksége a segítségre, hiszen mindenki hidegben van és nem tudnak mint kezdeni az emberek a gázkazánok hibaüzeneteivel, tudom, hiszen mi sem tudtunk sajnos. Sőt! Mi kiszellőztettük a házat, hiszen ezt a tanácsot kaptuk az egyik ismerőstől, hogy hátha aztán elindul a készülék, azonban csak hidegebb lett, a gázkazán pedig továbbra sem működött.

Mondanom sem kell, hogy nagyon nehéz volt olyan gázszerelő szakembert találni aki szinte azonnal segítséget tudott nyújtani, de a djgepeszet csapata hála a jó égnek el tudta vállalni a gázrendszer javítás feladatát, és szinte azonnal ki is tudtak jönni hozzánk. Így pedig a ház csak félig hűlt ki, és csak másfél napig voltunk otthon fűtés nélkül. Nekünk azonban az a másfél nap maga volt a pokol. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha hasonló helyzetbe kerülne, csak és kizárólag a djgepeszet csapatát keresse fel. Biztosan nem fog csalódni.