A legfinomabb és a legegészségesebb is egyben

Az ember egészen nagy tehernek érzi néha, hogy a család számára olyan ételeket tegyen az asztalra, amik nem csak finomak és jóízűen el tudják fogyasztani azokat, hanem mondjuk ha nem is tesznek az egészségért, leginkább nem ártanak annak. Én ugyanis tudom a saját családom kárán, hogy mennyire fontos az, hogy az ember meg tudja őrizni az egészségét, mert ha az egyszer romlásnak indul, nagyon nehéz a lejtőn megállítani, és még nehezebb újra teljesen és makulátlanul egészségesnek lenni. Iszonyatosan fontos lenne, hogy mindenki felismerje annak a fontosságát, hogy az egészséget meg tudja őrizni és ne újra fel kelljen építeni, mert az sokszor teljes mértékben már lehetetlen kihívásnak tűnik, de az biztos, hogy iszonyatosan sok munka. Az egészség nagy része pedig a táplálkozástól függ.

Én éppen ezért igyekszem a magyar ételeket és a kovászos kenyeret is mindig az asztalra tenni, de időszakosan bizony nálunk mindig megjelenik a hal és a tengeri herkentyű világa is. A fogasfilé az egyik nagy családi kedvenc, hiszen azt még a kisfiam is mindig megeszi, a férjem pedig leginkább a garnéla ételeket szereti, én pedig lazac párti vagyok, de igazság szerint a családból én vagyok a legkevésbé válogatós, vagyis nekem szinte mindegy, bármit megeszek, csak legyen egészsége és egyben finom.

Én ugyanis nem gondolom, hogy kéz a kézben jár az, hogy ami egészséges az nem lehet finom, hiszen ma már nem is arra kell odafigyelni hogy zöldség és gyümölcs, na és persze hal kerüljön az asztalra, hanem leginkább annak a minőségére, ami pedig a beszerzéstől függ. Én csakis az oceanfood csapatától rendelek és ajánlani is tudom őket bárki számára, hiszen náluk mindig friss és teljesen egészséges a kínálat. Így pedig már nem nehéz belőle finomat főzni.