Ne érd be kevesebbel!

Az ember manapság már százszor meggondolja, hogy egyáltalán belevágjon-e bármilyen felújítási feladatba, de nyilván vannak azok a helyzetek és problémák, amikor nem igazán van helye mérlegelésnek, mint például a gázszerelési feladatok ellátása. Persze mostanság sokan igyekeznek a gázt helyettesíteni bármilyen fűtési lehetőséggel, de sajnos a mi házunk nem olyan, hogy elbírna akár egy elektromos fűtési formát, akár egy más tüzelésű kazánt, hiszen rengeteg átépítésre lenne szükség. A gázrendszert muszáj tehát használnunk, és mivel két kicsi gyerekünk van, azt is el kell hogy mondjam, hogy folyamatos karbantartást szoktunk végezni a rendszeren, hogy kiderüljön, kell-e bármit csinálni, szükség van-e bármilyen javításra vagy átalakításra.

Sajnos az utolsó vizsgálatkor kiderült, hogy a gázrendszer szerelésére lesz szükség, és elkezdtünk megbízható szakembereket keresni erre a feladatra. Annyira nem volt ez egy könnyű feladat, hogy már kezdtem feladni a reményt, hogy professzionális döntést tudunk hozni, legfőképpen úgy éreztem, hogy valakire végül rámutatunk majd és reméljük, hogy tényleg jó szakembert választottunk, jó ár-érték arányban. Nem egyszerű ugyanis egy profi gázszerelő budapest utcáin való felkutatása úgy, hogy még az ár tekintetében is kifizethető legyen. Természetesen nem azt mondom, hogy a legolcsóbb megoldást keresi az ember, de azért azt sem gondolom, hogy irreálisan sokat kellene valakinek fizetnie egy szolgáltatásért csak azért, mert biztosan jó vagy hasznos, viszonyítva persze a hasonló minőséggel és eredménnyel kecsegető lehetőségekhez.

Én aztán iszonyatosan szerencsés voltam, hiszen rátaláltam a djgepeszet csapatára, akik nem csak gyorsan, de nagyon profi módon meg is oldották a gázszerelési feladatok ellátását, sőt, elviekben még kevesebbet is fog fogyasztani így a fűtési rendszerünk. Csak javasolni tudom őket bárki számára aki profi segítséget keres önmaga számára vagy bármilyen ismerőse számára.