A férjem legnagyobb segítségére

Az embernek ha van egy testvére számtalanszor megkeseríti az életét, rengeteg csínytevéssel, bosszúsággal ajándékozza meg, de hihetetlen szeretettel és kötődéssel is. Később aztán sokszor átveszi ezt a szerepet a család férfi tagja, a férje. Az enyém legalábbis így tett. Nagyon szeretem őt, és el sem tudom képzelni az életemet nélküle, de néha az őrületbe kerget. Például a problémakezelésével. Hihetetlen módon ki tud akadni minden kis nehézségen, és képes órákon át azon bosszankodni mi miért történt, ahelyett, hogy kezébe venné az irányítást és megoldaná a nehéz helyzetet.

A legutóbb például leesett az autóból kiszálláskor a telefonja, és hihetetlen bosszús lett, mert elmondása szerint ez vele nem fordulhat elő. Persze mindig is nagyon bírálta azokat az embereket, akik összetörik a telefonjukat vagy épp más elektronikai eszközüket, és el sem tudta képzelni, hogy ez vele előforduljon, mert mindig is azon a véleményen volt, hogy ilyen csak a nemtörődöm emberekkel fordul elő. Persze amikor vele is megesett már átgondolta a dolgokat. És hatalmas elégedetlen és véget nem érő bosszankodásra késztette.

Mire feleszmélt én már megkerestem neki Budapest legjobb samsung telefon szervíz csapatát, és azt is, hogy hova és pontosan mikor lehet vinni a telefonját, hogy kicseréljék a kijelzőjét. Persze ekkor csak rám nézett, és csodálattal a szemében megkérdezte, hogy ezt mégis hogy csináltam, majd én azt válaszoltam neki, hogy telefonáltam, nem örjöngtem. Erre ő csak rám nézett és megkérdezte mi lenne vele nélkülem? Erre a kérdésre pedig csak átadtam neki a szervíz elérhetőségét. Persze rekord gyorsasággal kész lett a telefonja és azóta is tökéletesen működik. Ő nyert egy tapasztalatot, én pedig egy tökéletes szervíz elérhetőséget. Azt hiszem mindketten jól jártunk.