Kellett egy weboldal, amit mi is tudunk szerkeszteni

Most, hogy itt a sokadik hullám még jó, hogy korábban gondoskodtunk arról, hogy online is jelen legyünk. Bele se merek gondolni, hogyan vészelnénk át újabb bezárást nulla forgalommal. De nem is kell, mert pont az ilyen esetek miatt már év elején kitaláltam ,hogy kell nekünk egy olyan weboldal, amiről meg lehet rendelni a termékeinket. Egy ismerősöm ajánlott is egy profi csapatot, akik wordpress weboldal készítés szakértői. Ezért nem is hezitáltam felkerestem őket és rögtön meg is egyeztünk. Sok kérdésem volt az elején, hogy hogy fog kinézni, meg, hogy maga a wordpress, amit szeretnénk egyáltalán alkalmas e erre a célra.

Már az első beszélgetésünknél éreztem, hogy jó helyen járunk, mert igen felkészült kolléga mindenre azonnal tudta a választ és példákat is tudott mondani, hogy a tervünk, hogyan fog a kész oldalon működni. Persze szükség is volt a szakértői segítségre, mert én nem ehhez értek és nem is akarok.

Kellett egy weboldal, amit mi is tudunk szerkeszteni

Sokan kérdezték tőlem, hogy miért pont a wordpress választottam a weboldal alapjául? Nos azért, mert sem nekem sem a kolléganőknek nincs sok ideje és nem tudunk megtanulni egyedi rendszereket, ezt viszont ismertük. A fejlesztő cég is megnyugtatott, hogy erre az alapra is tökéletes oldalt lehet építeni. Így amikor belevágtunk a projektbe nem is hittem volna, hogy ilyen profin és gyorsan el fog készülni az új oldalunk.

Ma már teljesen jól működik és jönnek is a rendelések. Kíváncsi leszek, hogy mi fog történni a jövőhéttől, de azért kcisit tartok is tőle.