A gyerekem ajándéka

Amikor az ember gyereke kicsi, akkor rengeteg dolog miatt aggódik. Szeretné biztosan tudni, hogy az éjszaka kap levegőt, később hogy nem fog elesni, aztán hogy nem töri össze magát a biciklivel vagy foci közben nem töri ki a nyakát, és később ezek az aggodalmak odáig fajulnak, hogy reméljük, hogy jól érzi magát a buli közben, de azért azt is, hogy nem csinál hülyeséget és épségben haza ér hajnalban vagy másnap reggel. Az én gyerekem nagyon jó viszonyban van velünk. Mindig tudjuk hogy hol van, cserébe amíg hatalmas nagy hülyeséget nem csinál el is engedjük bárhova ahova menni szeretne. Tizenhat éves és meg kell tanulnia önállóan dönteni dolgok felett még akkor is ha nagyon féltjük és meg akarjuk óvni minden rossz döntéstől. Nem tehetjük. De ez az egyezség egyelőre nagyon jól működik nálunk. Persze azért mi sem felejtjük el, hogy voltunk fiatalok és csináltunk mi is őrültségeket, ezért elég sok mindent elmeséltünk már mi is és elmesélhet nekünk is ő.

Egyetlen dolgot nem viselünk jól, ha nem lehet elérni. Nem hívogatjuk, inkább üzenetet írunk, ha kíváncsiak vagyunk valamire, de egyébként előszeretettel küld képeket is, ebből nincs probléma. Viszont ha lemerül és nem érjük el frászt kapunk, mert nem tudjuk, hogy egyáltalán jól van-e, minden rendben van-e vele.

Ezért most karácsonyra megleptük egy power bankkal a https://baseusshop.hu/ oldalról. Imádjuk ezt a márkát, nagyon megbízható, minőségi és tartós és jó áron is van, szóval megleptük egy ilyennel, de nem is kellett magyarázni számára a miértet, tudta jól, hogy azért kapta, hogy mindig fel tudja tölteni a telefonját. Én azt láttam még örült is neki. Kicsi aranyos és mindenhol elfér ez a power bank, biztos hogy imádni fogja és nekünk is sokat fog segíteni.