A barátnőm ajánlása

Már ezer éve megvan az okos órám, és egyszerűen imádom. Hordom mindenhova. Persze természetesen sportolok is, mert tájfutok, amihez kifejezetten nagy segítséget jelent, de általában egész nap rajtam van, mert tökéletesen kiegészíti a munkámban a folyamatos elérhetőségemet. Mindig látom rajta az üzeneteket, azonnal el tudom dönteni, hogy mennyire sürgős vagy fontos amit kaptam, és még a hívásaim is el tudom intézni róla ha minden kötél szakad anélkül, hogy a telefonom ott lenne, ami néha kifejezetten nagy segítséget tud jelenteni a mindennapok során. Egy szóval imádom.

Egy problémám lett azonban, nem igazán tudtam hozzá olyan szíjat venni, ami elegáns és egyedi lett volna, amivel vettem pedig már nagyon viseltes lett, még akkor is ha az edzésekhez teljesen más szíjjal használtam az órát és folyamatosan cserélgettem, ami nem volt nagy dolog, mert tényleg pár másodperc alatt meg lehet oldani a cserét. Keresgélni kezdtem de valahogy egyik lehetőségnél sem éreztem hogy szívesen hordanám a karomon.

Egyszer csak aztán beszélgettem az egyik barátnőmmel, aki azt javasolta, hogy nézzek fel az apple watch shop oldalára, mert ő nemrég rendelt a férjének egy szíjat, és hát rengeteg lehetőséggel találkozott az oldalon, biztosan lesz olyan, ami az én tetszésem is elnyeri. Ezek mellett pedig hihetetlen egyszerűen és gyorsan tudott onnan rendelni és nagyon gyorsan meg is kapta a szíjat. Ez az ajánlás pedig meghozta számomra is a sikert. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az oldalt, rengeteg gyönyörű szíj található rajta. Biztos vagyok benne hogy mindenki talál a lehetőségek között kedvére valót, ahogyan én is tettem, és abban is, hogy ilyen különleges szíjakat, ilyen jó áron sehol máshol nem fog találni.