A legnagyobb pályázati sikerünk

Az ember életében vannak olyan fordulópontok, melyek szinte teljesen meg tudják változtatni az életet nem csak hosszú távon, de szinte azonnal is. Azt gondolom, hogy az én családomnak ilyen döntése volt az, hogy teljesen más irányba veszi a figyelmet a munka szempontjából mint annak előtte és a mezőgazdaság világában fog boldogulni. Persze az elején csak kis családi gazdaságként tekintettünk magunkra és a projektünkre is, mindenképpen minőségi és egészséges termékeket szerettünk volna letenni az asztalra és a vásárlók elé. A vállalkozás ötlete ugyanis onnan eredt, hogy a családban viszonylag hirtelen alakult ki több embernél is érzékenység nem csak ételek, hanem adalékanyagok és összetevőkkel szemben. Mindenképpen olyan termékeket szerettünk volna a családi asztalra tenni, ami egészséges és biztosan jó minőségű.

Persze ez nem csak könnyűnek nem bizonyult, hanem hihetetlen drágának és bonyolultnak is egyben. Szinte lehetetlen feladat volt a végén már megkülönböztetni a jó marketing fogást és a minőségi, valóban egészséges és vegyszermentes termékeket.

Ennek az eredményeként pedig ma már nem csak egy kis családi gazdaságot tudhatunk magunkénak, hanem bizony egy egész nagy projekt keveredett ki az eredeti tervünkből, hiszen ma már arról beszélhetünk, hogy az egyik legnagyobb feladatunk az elmúlt időszakban egy pályázati anyag összekészítése volt, és ehhez, mivel nyertesnek bizonyult egy partner is szükségeltetett, aki a beszerzésben segít minket. A pályázat célja ugyanis nem más volt, mint egy gréder. Nem mondom, hogy könnyű volt professzionális partnert találni a beszerzéshez, de végül az umwelt személyében hála a jó égnek sikerült. Mindenképp olyan csapatot szerettünk volna választani, akikkel hosszú távon is együtt tudunk dolgozni, és ez hála a jó égnek sikerült is. Mindenkinek csak ajánlani tudom nem csak ezt a kis csapatot, hanem hogy vágjon bele bátran a tervei és az álmai megvalósításába, mert bátran mondhatom, hogy nekünk családi szinten ez a legnagyobb sikerünk, és maximális szinten büszkék vagyunk rá.