Gyors segítség jó áron

Én nemrég kezdtem el dolgozni egy nagyvállalatnál, ahol persze már kezdetekkor hatalmas terhelésnek voltam kitéve, de hát mondjuk erre fel is voltam készülve, mert nagyon jó karrierlehetőséget ajánlanak, jó fizetéssel, folyamatos oktatási lehetőségek igénybevételével, plusz juttatásokkal, egyszóval egy jó lehetőség kapujában állok, de meg is kell tudnom ugrani a feladatokat és megtartani a helyemet, bebizonyítva, hogy alkalmas vagyok a pozíció betöltésére, sőt, én vagyok rá a legalkalmasabb. És ez nem könnyű, de úgy érzem, most már sínen vagyok a jó eredmények felé.

Az első feladatom ugyanis nem is lehetett volna jobb, mint hogy keressek egy olyan szervízt budapest területén, akik jó áron és gyorsan dolgoznak, professzionális munkát végeznek és széles körben tudnak a telefonok problémáin segíteni, vagyis ár-érték arányban a legjobbak és azért nincsenek is tőlünk annyira messze. Ez a feladat igen könnyűnek bizonyult számomra, hiszen én már évek óta csak az androidszerviz csapatában bízok a mobiltelefon szervíz szolgáltatók közül.

Nekem már számtalanszor segítettek betört kijelző cseréje, akkumulátorcsere de működésbeli probléma esetén is, illetve egyszer előfordult már, hogy sajnos teljesen összetört a telefonom, mert ráejtettem egy súlyt, és ki kellett nyerni a készülékből az adatokat. Ebben is professzionális segítséget tudtak nyújtani számomra. Biztos vagyok benne, hogy a cég is elégedett lesz a szolgálatásaikkal. Azt gondolom, hogy azzal, hogy ezt az anyagot felterjesztettem a vezetőség felé, és eléjük tártam a legjobb szerviz csapatot, akiket csak kaphattak a piacon jól megszilárdítottam a helyemet. Biztos vagyok benne, hogy mindenki számára öröm lesz ezekkel az emberekkel a közös munka, mert lelkiismeretes, gyors és nagyon hatékony munkát végeznek, és az áraik sem vészesek. Remélem nagy dicséretet kapok majd a választásért.